Despre serviciul de cazari/inchirieri in regim hotelier** Bucuresti

** Acest serviciu presupune inchirierea de apartamente si garsoniere pentru perioade scurte de timp in Bucuresti. Clientul are la dispozitie intreaga locatie, inclusiv cheia apartamentului sau garsonierei.

Termeni si conditiiApelarea la serviciile noastre presupune faptul ca ati citit termenii si conditiile utilizate de compania noastra si ca sunteti de acord cu acestea.

Check-in (ora de cazare): incepand cu ora 15.00
Pentru formalitatile de check-in este obligatorie prezentarea unui act de identitate valabil (C.I., Pasaport, etc.)
Plata se poate face numerar doar in lei sau cu card bancar (Visa/Mastercard). Pretul va fi calculat la cursul BNR din ziua cazarii.
Ora maxima de sosire este 22.00, pentru alte situatii (inainte de ora 15.00 sau dupa ora 22.00), se precizeaza acest aspect in timpul rezervarii, urmand a fi stabilite aceste detalii de comun acord.
Check-out (ora de eliberare): 11.00
Capacitate de cazare:

  • Garsoniere: 2 persoane
  • Apartamente cu doua camere: 4 persoane

Tariful minim (22 euro/zi) mentionat in pagina principala este supus unor termeni si conditii: acesta este valabil doar pentru garsonierele din portofoliu, pentru o perioada de cazare ce depaseste 20 de zile consecutive cu plata in avans. Rezervarea se poate face telefonic (0756.339.196) sau prin e-mail (cazarebucuresti@ymail.com). Daca locatia aleasa nu este disponibila, clientul este de acord ca firma noastra sa gaseasca o solutie alternativa, capabila sa satisfaca cerintele clientului.

Daca locatia rezervata nu este disponibila in momentul cazarii, din motive obiective, Best Suites isi rezerva dreptul de a oferi spre inchiriere o alta locatie, similara cu cea aleasa initial.

Serviciile de curatenie din timpul sederii sunt oferite gratuit in anumite conditii (pentru o cazare mai lunga, sunt oferite din 5 in 5 zile). La cerere se pot stabili alte detalii.

Clientul trebuie sa pastreze in bune conditii obiectele de inventar. In cazul distrugerii sau deteriorarii acestora, se va achita contravaloarea bunurilor.

Eliberarea locatiei inainte de data stabilita este posibila fara nici o taxa suplimentara, exceptand situatia in care check-out-ul se face dupa ora 11.00 (taxa pentru 1 noapte de cazare). De asemenea, tariful va fi recalculat in functie de perioada efectiva de cazare.

Acest site este detinut de Best Suites S.R.L. si este un site de prezentare. Fotografiile de prezentare de pe acest site sunt facute din interiorul respectivului apartament si NU sunt modificate sau editate. Preturile mentionate sunt cele finale, cu toate taxele incluse si sunt actualizate in permanenta cu evolutia pietei imobiliare. Este posibil sa mai apara erori, independent de vointa noastra, dar ne straduim ca informatiile prezentate sa fie cele corecte.

© 2012-2021 Best Suites Accommodation Bucharest. All rights reserved | Webmaster Adrian Rachieru

Acest site foloseste cookie. Poti modifica acestea din browser-ul tau.